S-A FĂCUT SCHIMBAREA! SENS UNIC INVERSAT IN DREPTUL SC. NR 11

0
1944

Vineri s-a procedat la schimbarea tramei stradale si a indicatoarelor din zona Școlii nr. 11.

S-a montat indicatorul accesul interzis dinspre strada Chiristigii inspre Pietroasele, iar sensul unic a fost inversat.

De vinerila pranz,sensul de mers va fi dinspre grădinița Boboceii și curtea Școlii nr. 11 înspre strada Christigii.

De asemenea, parcarea din fața blocurilor va fi desființată, pentru a se crea o a doua bandă de mers, unde părinții își vor putea lăsa ori lua copiii pe principiul stop and go.

Aceste schimbări nu sunt privite cu ochi buni de către toți posesorii de autovehicule.

În primul rând, locatarii de la blocurile situate vizavi de școală întrebă unde își vor mai parca mașinile după anularea parcării.

De asemenea, se prevăd blocaje dese la intersecția străzilor Chiristigii și Pietroasele, așa cum s-a întâmplat încă de azi.

Blocaje se anunță a se forma și la intersecția străzilor Chiristigii și Frăsinet, în zona în care s-a amenajat un hotel.

În acea zonă deja erau probleme din cauza celor care parchează pe interzis. De asemenea, există risc sporit de accidente, în interseția de care s-a vorbit mai devreme, dar și la cea dintre strada Frăsinet și aleea care duce înspre Grădinița Boboceii, pe unde se va face de luni accesul auto înspre școala nr. 11.

Într-o postare recentă de pe site-ul domnuleprimar.ro, edilul C-tin Toma a anunțat că își asumă aceste schimbări și că per total va fi mai bine.

Auras Tereaca

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ