S-A INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN! UN COPIL A AVUT ONOAREA DE A APĂSA BUTONUL

0
110

Ieri, după lăsarea întunericului, Piața Dacia s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Autorităţile locale au împrumutat obiceiul marilor oraşe şi au aprins luminile de Crăciun prin apăsarea unui singur buton. Dispozitivul de aprindere a avut forma unei ciupercuţe care a fost apăsată de un copil.
În deschiderea Tîrgului de Crăciun, primarul Constantin Toma a recunoscut că evenimentul are anumite lipsuri, dar că anul viitor municipalitatea își va lua revanșa.
Cei mai entuziasmaţi de aprinderea instalației și de amenajarea Pieței Dacia au fost copiii. Cu atîtea atracţii împrejur, bucuria a pus stăpînire pe fiecare dintre ei. Fie că au optat pentru patinoar, fie că au mers la poze cu Moş Crăciun sau au ales căluşeii, cei mici au simţit cel mai bine sărbătoarea.
Deocamdată luminile de sărbătoare au îmbrărcat doar zona centrală şi se vor întinde în restul orașușlui în zilele următoare.
O altă performanţă negativă este aceea că primăria a achiziţionat trei brazi de Crăciun, nu tocmai arătoși. Din cauza crengilor rupte cel din parcul Crîng a fost schimbat ieri, pe ultima sută de metri.
Anul viitor, administraţia publică promite că se va mobiliza din timp pentru a înlătura orice neajuns. În centrul oraşului, buzoienii se pot bucura de un tîrg în toată regula cu produse tradiţionale, articole vestimentare de sezon şi bucate româneşti.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ