S-A ÎNCHIS STADIONUL DE ATLETISM

0
198

Începând cu ziua de luni, stadionul de atletism din Buzău a fost închis. Autoritățile municipale au anunțat că s-a luat această decizie ca urmare a începerii lucrărilor de reabilitare și modernizare.
S-a închis Stadionul Municipal de Atletism de pe Calea Eroilor. Pe 6 martie vor începe lucrările de modernizare și reabilitare. Începând de luni, a fost interzis accesul persoanelor în incintă, iar constructorului i-a fost predat obiectivul în vederea organizării șantierului.
În jur de 3-4 luni de zile, buzoienii iubitori de sport și mișcare în aer liber, precum și sportivii care se antrenau în acest spațiu nu vor mai putea intra pe stadionul de atletism. Însă, ca variantă alternativă până la finalizarea lucrărilor, sunt Parcul Crâng, Parcul Tineretului și Parcul Marghiloman, toate oferind condiții propice pentru sport. De asemenea, acestea au fost dotate cu aparate de fitness, mese de tenis sau panouri de baschet.
Pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare și modernizare, va fi prezent un expert al Federației Internaționale de Atletism. Acest lucru va da posibilitatea Buzăului, la finalizarea lucrărilor, să găzduiască competiții acreditate de Federația Internațională de Atletism.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ