S-A REDESCHIS MUZEUL JUDEŢEAN

0
50

După mai bine de două luni şi jumătate Muzeul Judeţean şi-a redeschis porţile pentru vizitatori. Accesul în sălile de expoziţie se face pe circuite trasate de angajaţii instituţiei şi cu respectarea unor reguli stricte de protecţie sanitară, impuse atât publicului, cât şi angajaţilor muzeului.
Expoziţiile Muzeului Judeţean au fost redeschis edupă o îndelungă perioadă de pauză forţată. Relaxarea măsurilor de protecţie impuse pe timpul stării urgenţă, a permis personalului instituţiei de cultură să reia activitatea cu publicul, cu respectarea unor reguli de distanţare.
Vizitarea spaţiilor muzeale se poate realiza urmând nişte circuite trasate de angajaţii muzeului. Numărul persoanelor care pot intra în săli este limitat, iar accesul le sete permis numai cu purtaea echipamentelor de protecţie puse la dispoziţie la intrarea în clădirea muzeului.
Redeschiderea muzeelor a fost, oficial permisă, încă de luna trecută, imediat după încetarea stării de urgenţă. Muzeul Judeţean Buzău a amânat însă, momentul reluării actvităţii cu publicul până când a fost creat un cadru legislativ clar şi au fost puse la punct toate aspectele ce ţin de siguranţa personalului şi a vizitatorilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ