S- A REDESCHIS TALCIOCUL

0
25

Buzoienii au respectat regulile de distanțare socială
Buzoienii amatori de chilipiruri și vechituri au avut motiv de bucurie, duminică dimineață. Talciocul a fost redeschis, iar oamenii au stat răbdători la rând pentru a intra în incinta târgului. Efective ale Poliției Locale au supravegheat permanent ca cetățenii să respecte regulile impuse de autorități.
După ce deschiderea de acum circa două săptămâni a fost un eșec total, pentru că oamenii s-au îmbulzit și nu au respectat regulile impuse de pandemie, iată că duminica acesta lucrurile au stat cu totul altfel. Încă de la primele ore ale dimineții, iubitorii de chilipiruri și vechituri s-a prezentat regulamentar la deschiderea talciocului. Aceștia au stat la rând păstrând distranțarea socială, cu masca la gură.
Comercianții au resimțit perioada în care nu au mai putut ajunge la târgul de duminică pentru a-și vinde marfa.
Cu toate astea, clienții , vin , se uită …și pleacă. Mulți au ajuns la talcioc pentru a-și clăti ochii, însă bugetul nu le permite să cumpere.
Spațiul de vânzare a fost cu mult mai mare, evitându-se astfel, aglomerația. Efective ale Poliției Locale au vegheat permanent ca cetățenii să respecte regulile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ