S-AU AFIȘAT REZULTATELE LA BACALAUREAT

0
68

Emoții pentru absolvenții de liceu. Aceștia au stat cu sufletul la gură în așteptarea rezultatelor la bacalaureat. Luni, în jurul prânzului, au fost publicate și primele note. Dacă pentru unii, mediile au însemnate motiv de supărare și de regrete, alții au fost mândri. La nivelul județului Buzău, 4 elevi au reușit să obțină nota maximă.
Luni dimineață, s-au afișate primele rezultate la examenul de bacalaureat. Emoțiile absolvenților de liceu au luat sfârșit puțin înainte de orele prânzului, când pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate mediile. Buzăul are o rată de promovare la bacalaureat, înainte de contestații de peste 72 de procente, mai mică decât anul trecut.
Dacă pentru o parte dintre absolvenți, media de la bacalaureat a fost motiv de supărare, pentru alții reprezintă un motiv de bucurie.
Rezultatele de la bacalaureat au reprezentat o adevărată bucurie pentru patru elevi care au reușit să obțină nota maximă la examenul de maturitate. Elevii cu medii de 10 provin de la Colegiile Bogdan Petriceicu Hasdeu, Mihai Eminescu și Pedagogic.
Cei nemulțumiți de rezultatele obținute la Bacalaureat au putut depune contestații în cursul zilei de luni. Rezultatele finale la Bacalaureat se vor afișa sâmbătă, 13 iulie.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ