S-AU APRINS LUMINILE DE SARBATORI, LA CONSILIUL JUDETEAN

0
124

În seara de 1 Decembrie a fost aprins iluminatul festiv, la Consiliul Judeţean, dar şi la Muzeu. Astfel, a fost dat startul programului de sărbători, pe care Consiliul Judeţean îl va derula întreaga lună decembrie.
Tunelurile de lumini din fața Consiliului Județean Buzău şi de pe aleea către Muzeul Judeţean, au fost aprinse duminică seară. La eveniment, au fost prezenţi copii din centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care au primit cadouri din partea reprezentanţiilor Consiliului Judeţean. Au participat, de asemenea, oaspeţi din Republica Moldova.
Consiliul Judeţean va organiza în luna decembrie, numeroase evenimente cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la care sunt aşteptaţi să participe buzoienii de toate vârstele. Pe 12 decembrie, de la ora 19.00, actorii buzoieni revin acasă, în piesa ”O noapte furtunoasă”. Intrarea este gratuită, pe bază de invitație, ce poate fi obținută de la Teatrul George Ciprian, în limita locurilor disponibile. Pe 17 decembrie, la ora 16.00, toți copiii sunt invitați la Muzeul Judeţean, la întâlnirea cu Moș Crăciun, când se vor bucura de un concert de colinde susținut de elevii Liceului de Arte Margareta Sterian. Copiii vor primi cadouri, se vor întâlni și cu personajele lor preferate și pot admira un foc de artificii deosebit. La fel ca în fiecare an, reprezentanţii Consiliului Judeţean readuc magia și în inimile copiilor din instituțiile subordonate instituţiei. În data de 18 decembrie Moș Crăciun va poposi la Spitalul Județean Buzău și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău. Copiii vor primi dulciuri și jucării.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ