S-AU RAZGANDIT?? FRF ar putea sustine toate cheltuielile centrului de la Buzau

0
173

Proiectului Federatiei Romane de Fotbal privind realizarea Centrului de Excelenta de la Buzau a fost aspru criticat atat de oameni din sport, cat si de mass media locala din cauza finantarii cerute municipalitatii buzoiene in cel mai dificil al din punct de vedere economic. Toate scandaluri iscate de suma ceruta de FRF de la Palatul Comunal s-ar incheia daca forul condus de Burleanu ar sustine integral toate costurile
Federatia Romana de Fotbal nu a luat in calcul posibila nefinantare a Centrului de Excelenta de la Buzau, chiar daca proiectul de hotarare nu a ajuns inca pe masa consilierilor locali.
Chiar daca isi permite sa preia cheltuielile, FRF nu isi doreste acest lucru. Principala sarcina financiara cade in mana Primariei Buzau, cea care poate decide daca va da bani sau nu forului condus de Burleanu.
Reprezentantii FRF nu vor insa sa auda de o investitie de 100% in cel mai recent centrul din tara dedicate copiiilor si juniorilor.Proiectul de hotararea va fi supus aprobarii CLM la sfarsitul acestei luni.
REPORTER: ANDREI PITIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ