S-AU VÂNDUT CU 70-80% MAI MULTE BILETE ! După anularea gratuității funcționarilor de la stat

2
219

C-tin Toma, edilul municipiului sustine ca vanzarile de bilete de pe autobuzele Transbus au crescut cu 70-80% dupa plecarea directorului Stefan Jercan. Un principal factor care a facut ca incasarile sa creasca ar putea fi determinat de faptul ca angajatii societatii nu mai beneficiaza de gratuitate.

Venituri mai mari la Tranbus din vânzarea biletelor mai mari 70-80 % față de anul precedent. Informația a fost lansată de primarul C-tin Toma, care îl laudă pe Gică Toader, noul director al societății.
O explicație poate fi și accea că angajații din primărie și societățile pendinte nu mai circulă gratuit și trebuie să-și cumpere bilete.
Un obiectiv primordial al Primăriei Buzău este achiziționarea cu fonduri europene a unui nou parc de autobuze eco. Dacă proiectul va fi declarat eligibil, primele autobuze ar putea ajunge la Buzău la finele anului viitor. Actualele autobuze BMC ar urma să fie mutate pe linii pre-orășenești.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Abureala marca Toma.
    Face comparație cu perioada de vara cand au fost concedii,vacante.
    In rest,încasările sunt tot cele comparabile perioadelor similare.
    Minciunile au devenit un mod de comunicare pentru primar.
    Rușine lui!

  2. Daca ascultati toti ”Competentii” aia adusi pe furis si fara concurs vor spune ca nici subventie nu mai e nevoie. Ei abia daca stiu lucruri elementare. Vai de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ