S-A GĂSIT VINOVATUL

0
37

Autoritățile buzoiene au identificat persoana care se face vinovată de aruncarea pe un câmp din Poşta Câlnău, a leșurilor de animale. La o săptămână după ce reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare au fost sesizați cu privire la acest caz, ancheta demarată de reprezentanții instituției alături de polițiștii buzoieni a dus într-o primă fază, la identificarea proprietarilor animalelor găsite în zona respectivă. Faptul că leșurile mai aveau microcipuri la urechi i-a ajutat pe specialiştii DSV să găsească mai întâi zona de unde provin animalele, iar mai apoi proprietarii.

Reprezentanții DSV Buzău alături de polițiști au aflat, în cadrul anchetei, că terenul pe care au fost aruncate leșurile era domeniul privat al unei persoane din Poșta Câlnău, ce a fost sancționată.

În urma discuțiilor purtate cu proprietarii animalelor ale căror leșuri au fost descoperite pe câmp, inspectorii au aflat că de fapt aceștia le-au vândut fără acte unei persoane din Vadu Pașii, pe care au reușit mai apoi să o identifice.

Ancheta autorităților buzoiene în identificarea persoanei din Vadu Pașii care a aruncat acele leșuri a ținut, oarecum de un mare noroc. Mai exact, în zona unde se efectuau verificări a avut loc un incident, în care un taximetrist a fost pe punctul de a fi jefuit de către un client. Șoferul a anunțat autoritățile prin 112, iar la scurt timp de la sosirea polițiștilor, în zonă, au dat de buzoianul din Vadu Pașii. Luat la întrebări, acesta a încercat să le dea răspunsuri evazive. Comportamentul ciudat al acestuia le-a atras atenția oamenilor legii care l-au dus la Poliție, pentru investigații. În timpul interogatoriului, ei au aflat că bărbatul era de fapt principalul vinovat de aruncarea pe un câmp din Poşta Câlnău, a leșurilor de animale.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ