SANCȚIONAȚI PENTRU CĂ NU AU PURTAT MASCA

0
27

70 de buzoieni au luat amendă, în weekend, pentru că nu au respectat regulile impuse de pandemia Covid-19. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu spirijinul Jandarmeriei și al Inspectoratului pentru Situații de Urgență și al Poliției Locale, au efectuat în weekend controale în cele mai agglomerate zone ale județului. Aceștia au verificat respectarea măsurilor de distanțare socială și purtarea măștii.
Centrele comerciale, piețele, târgurile și terasele, cât și mijloacele de transport în comun, de pe raza județului Buzău au fost au fost ținta politistilor buzoieni . Au fost verificate aproximativ 90 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă. De asemenea, peste 80 de mijloace de transport în comun si 500 de persoane au fost controlate de echipajele poliției.
În urma acțiunilor din weekend, au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, dintre care 70 au fost date persoanelor care nu au purtat masca de protecție .

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ