„SÂNGE DE BĂRBAȚI ADEVĂRAȚI”

0
237

Program incarcat pentru rugbyistii buzoieni in aceste zile. Dupa ce marti au participat la concertul fabulos al trupei PHOENIX de la Sala Maximilian si au imbinat sportul cu sanatatea si muzica buna, băieții noștri au decis să încheie saptamana dăruind viata.
Întreaga țară, nu doar Buzăul, are o nevoie acută de sânge și, într-un astfel de context, rugbistii noștri, însoțiți de George Georgescu, șeful secției rugby, au reinițiat, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, campania începută anul trecut, menită să crească numărul donatorilor de sânge și să arate că noi chiar avem „Sânge de bărbați adevărați”.
Sportivii Gloriei au experiență cu astfel de acțiuni, fiind implicați activ în viața umanitară și socială a Buzăului. Anul acesta au participat, alături de rugbiștii juniori, la o amplă campanie de ecologizare, dar au ajutat și la împărțirea de legume și fructe proaspete trecătorilor, pentru a susține producătorii locali.
După încheierea activității competiționale din acest an, băieții au primit un cadou inainte de Crăciun. Mulți dintre rugbiștii legitimați la Buzău sunt din țări ca Africa de Sud, Tonga sau Georgia, motiv pentru care spectacolul de realizat de trupa PHOENIX, marti la Sala Maximilian a reprezentat un adevărat schimb cultural, dar și împartășirea unei experiențe unice alături de colegii de echipă.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE SCM GLORIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ