ȘANSĂ DE ANGAJARE PENTRU ABSOLVENȚI

0
101

Absolvenții promoției 2017 au o șansă să își găsească un loc de muncă la bursa organizată de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă pe 20 octombrie. Ca şi în anul precedent,  AJOFM Buzău se aşteaptă ca ofertele pentru acest tip de forţă de muncă să vină din partea a circa 40-50 de angajatori de pe raza judeţului Buzău. Firmele care angajează, pe perioadă nederminată, noi absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ vor primi, timp de 12 luni, subvenţii de 900 de lei.

Prin organizarea acestei burse, AJOFM Buzău vine în întâm­pinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul se adresează atât absolvenţilor de liceu, şcoală postliceală şi facultate, dar şi ceilalţi şomeri sunt așteptați la bursă. În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă se află în momentul de faţă circa 700-800 de absolvenţi promoţia 2017, adică cei care au rămas în plată după ce o parte a optat să urmeze cursurile unei facultăţi şi au renunţat la ­ca­litatea de şomer. La bursa din 20 octombrie, sunt oferite și locuri de muncă pentru absolvenții de studii superioare.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi se va desfășura în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi în oraşele Nehoiu, Pogoanele şi Pătârlagele. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ