ȘANSĂ PENTRU TINERI

0
83

Tinerii absolvenți ai promoției 2019 au șanse de angajare. Pentru a veni în sprijinul lor, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de muncă organizează o bursă, care are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interacţiunea directă cu agenţii economici.
Tinerii care au absolvit liceul sau o facultatea anul acesta au șansa să ia primul contact cu piața muncii. Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă organizează o bursa dedicată acestei categorii de șomeri. Evenimentul reprezintă pentru absolvenţi o oportunitate pentru ca aceştia să cunoască mai bine piaţa muncii.
La această bursă pot participa atât absolvenţii promoţiei 2019 aflaţi în evidenţa AJOFM Buzău, precum şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Tinerii vor avea ocazia să discute direct cu angajatorii, iar cei mai pricepuți dintre ei vor fi chemați pentru susținerea unei probe de lucru. La bursa de anul trecut, 14 tineri au reușit să se angajeze.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura în toate punctele de lucru ale AJOFM , respectiv în Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu, pe 18 octombrie.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ