ȘANTAJATĂ CU POZE INDECENTE! Trei tineri după gratii

0
315

Trei tineri au ajuns astăzi în fata magistratilor după ce au santajat cu poze indecente o tânără de 17 ani. Adolescenta i-a cunoscut pe bărbati pe retele de socializare si a fost repede convinsă să le trimită fotografii cu ea dezbrăcată. Ulterior, a început să fie amenintată că pozele vor fi făcute publice, iar la schimb trebuie să le ofere o sumă de bani.
Tânăra de 17 ani din municipiul Buzău i-a cunoscut pe cei trei bărbați din Cernătești pe rețelele de socializare. Adolescenta a fost ușor convinsă de acestia să le trimită mai multe poze cu ea în ipostaze indecente. După acest episod, tinerii cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani au început să o amenințe pe tânără ca va arata fotografiile familiei si prietenilor sai. Pentru a nu face acest lucru, barbatii i-au cerut fetei, bani. Adolescenta a decis sa le spuna totul polițiștilor, care au organizat un flagrant. Astfel, doi dintre tineri au fost prinsi chiar in timp de primeau 300 de lei.
Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore fiind acuzati de şantaj, iar astăzi au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Doi dintre tineri vor fi cercetați sub control judiciar, în timp ce al treilea a primit arest preventiv.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ