ȘANTIERE ÎN TOT ORAȘUL

0
142

S-a lucrat şi în weekend pe străzile aflate în reparaţie
A fost un weekend de foc pentru administrația locală. Pe cele mai mari șantiere din oraș au continuat lucrările, iar de începând de astăzi, pe strada Transilvaniei drumarii vor trece într-o nouă etapă a lucrărilor. Până spre finalul anului se așteaptă ca lucrările desfășurate pe majoritatea străzilor din municipiu să se încheie.
În weekend, pe strada Transilvaniei lucrările au continuat. Drumarii au finalizat etapa de injectare a unei substanțe necesare stabilizării pământului, iar începând de astăzi vor trece la acoperirea străzii cu piatră concasată, o nouă etapă înainte de asfaltare.
Lucrări de amploare au loc la acest moment și în cartierul Orizont.
Un alt mare șantier deschis de administrația locală este cel de pe Bulevardul Industriei. Lucrările au avansat destul de mult în ciuda faptului că au fost întârziate din pricina ploilor din debutul acestei veri.
Lucrări ample de asflatare și trasare a spațiilor de parcare au avut loc și pe străzile adiacente Bulevardului Unirii. Adminsitrația locală speră ca până spre finalul anului, majoritatea lucrărilor să se încheie.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ