ŞANTIERE PE TROTUAR

0
31

Amendați din cauza materialelor de construcții, ori deşeurilor de la demolări, depozitate pe trotuare. Peste 30 de buzoieni au fost sancţionaţi, în doar două zile, de poliţiştii locali, pentru că au ocupat domeniul public, fără aprobare de la Primărie.
Agenţi ai Poliţiei Locale Buzău, au patrulat pe străzile din municipiu, pentru identificarea celor care ocupă domeniul public, cu materiale de construcţii, sau cu deşeuri provenite din demolări, fără aprobare. Cu această ocazie au fost aplicate zeci de sancţiuni contravenţionale în baza prevederilor hotărârii Consililui Local Municipal, privind măsurile edilitar-gospodăreşti, administrarea fondului locativ public şi privat şi pentru asigurarea ordinii şi curăţeniei în municipiul Buzău. Luaţi la întrebări de poliţiştii locali, oamenii s-au apărat spunând că urmau să stângă, în scurt timp, materialele răsturnate direct pe trotuar.
În urma acestor acţiuni, poliţiştii locali au dat amenzi în valoare de peste 30 de mii de lei.
Nerespectarea prevederilor hotărârii de Consiliu Local la care fac referire agenţii Poliţiei Locale, se sancţionează cu avertisment sau amendă contravenţională cuprinsă între 1.000 şi 1.500 lei pentru persoane fizice şi 1.500, până la 2.500 lei pentru persoane juridice.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ