ŞAPTE ANI DE DURERE

0
366

7 ani, număr sfânt ce aminteşte de cele 7 zile ale Creaţiei. 7 ani au trecut de când Laurenţiu Păun a plecat dintre noi. Timpul nu a vindecat rănile lăsate în sufletelor celor care l-au cunoscut şi l-au iubit, iar amintirea colegului nostru, Laurenţiu, este la fel de vie.
Tristă comemorare, astăzi, când s-au împlinit şapte ani de când l-am pierdut pe colegul nostru Laurențiu Păun. Nenorocirea s-a întâmplat pe, 2 martie, când Laurenţiu se afla la datorie. Echipa de filmare se întorcea de la un grav accident rutier, eveniment produs pe Șoseaua de centură, când, în apropiere, cameramanul şi reporterul de la TV Buzău au oprit ca să filmeze o altă tamponare produsă într-o curbă. Operatorul Laurenţiu Păun se afla în afara şoselei şi filma o maşină ajunsă în şanţ. În acel moment, un autoturism cu numere de Italia, care intrase în derapaj, l-a izbit în plin pe Laurenţiu Păun. Strivit între două mașini, tânărul nostru coleg nu a avut nicio şansă.
Chiar dacă au trecut şapte ani de la tragedie, amintirea lui Laurențiu este vie și nu putem uita entuziasmul de care dădea dovadă atunci când își făcea meseria. Sunt şapte ani de chin şi durere pentru familia lui Laurenţiu, care încă nu s-a împăcat cu imensa pierdere suferită într-o duminică mohorâtă şi ploioasă de început de martie.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Laurențiu Păun!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ