Săracii oameni bogați din ANL-uri

0
9

Un consilier local anunță verificări
Un consilier local anunță că va desfășura o anchetă privind locatarii ANL-urilor din municipiul Buzău. Există persoane cu situații financiare peste medie care locuiesc în apartamente cu chirii modice în timp ce alte familii nevoiașe sunt înghesuite în case care stau să cadă. Reprezentanții Primăriei Buzău au precizat că vor efectua la rândul lor verificări.
Un consilier local municipal a anunțat că va demara o investigație vizavi de locatarii blocurilor ANL și modul în care au fost alocate de municipalitate.
Consilierul este de părere că o parte dintre locatarii ANL-urior au o situație financiară bună, dețin autoturisme de lux și conturi bancare iar alții care se luptă cu sărăcia locuiesc în imobile improprii.
Reprezentanții Primăriei Municipiului Buzău au declarat că o astfel de inițiativă nu poate fi pusă în practică de către un consilier deoarece la nivelul administrației locale există un corp de control care se ocupă cu astfel de investigații.
Viceprimarul municipiului Buzău a mai adăugat că nu contestă faptul că printre locatarii ANL-urilor s-ar putea afla și câțiva care încalcă legea motiv pentru care dacă vor fi constatate neconformități atunci vor fi luate măsuri.
Irinel Cîrstea a mai declarat că rezultatele investigației sale vor fi făcute publice la final.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ