SĂRBĂTOARE ÎN BLEU-JANDARM

0
55

Momente festive la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău. Cadrele unităţii au îmbrăcat uniforma de gală şi au participat la ceremoniile organizate pentru sărbătorirea „Zilei Jandarmeriei Române”.
Ziua de 3 aprilie este data la care se sărbătoreşte „Ziua Jandarmeriei”. Evenimentul a fost marcat aşa cum se cuvine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Buzău de cadre ale unităţii, alături de jandarmi în rezervă, precum şi invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai instituţiilor cu care Jandarmeria colaborează. După ce comandantul Inspectoratului, locotenent colonel Virgil Cueru a prezentat un istoric al Jandarmeriei, precum şi rezultatele recente ale unităţii pe care o conduce, invitaţii i-au felicitat rând pe rând pe jandarmii buzoieni.
Un moment emoţionant al ceremoniei a fost cel în care fostul şef al Jandarmeriei, actualmente ofiţer în rezervă, colonelul Florinel Micheten a primit placheta de onoare.
Întâlnirea între generaţii, între actualii jandarmi şi fostele cadre ale unităţii, care au participat la festivitatea de la sediul Inspectoratului a fost completată cu o prezentare a vehiculelor folosite cu ani în urmă, în misiuni şi cele aflate în prezent în dotarea Jandarmeriei buzoiene.

Laurenţiu Marinov/Andrei Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ