SĂRBĂTORI DE IARNĂ CA-N POVEȘTI

0
377

Sărbătorile de iarnă la Buzău vor fi cu totul diferite în acest an. Garanția vine din partea edilului șef care a menționat că pe data de 1 decembrie 2017, luminile festive se vor aprinde în tot orașul. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta va fi mai generos în ceea ce privește iluminatul stradal specific sărbătorilor de iarnă.

Municipalitatea dă asigurări că petrecerea de Revelion de anul acesta va fi una spectaculoasă. Administrația locală pregătește o listă de nume de artiști renumiți pentru noaptea dintre ani. Pe lângă focurile de artificii şi cântăreții cunoscuți buzoienilor, la spectacolul din Piața Daciei la miezul nopții, va sosi Andra. Prestația cântăreței  va dura în jur de 30 de minute, iar onorariul acesteia va fi de aproape 20.000 de euro. Spectacolul din Piața Daciei va fi prezentat de Cătălin Măruță.

De asemenea, Piața Daciei din Buzău, timp de o lună, va fi centrul distracției pentru cetățeni, când pe platou va fi readus patinoarul mobil. Totodată, Târgul de Crăciun din Buzău va fi inaugurat în Piaţa Dacia, de Ziua Naţională a României. În perioada 1 – 24 decembrie, atmosfera de sărbătoare a târgului va fi întreţinută prin diverse evenimente, ce se vor desfăşura în faţa Primăriei Buzău. Vorbim aici atât despre spectacole folclorice şi dansuri tradiţionale, cât și despre concerte de colinde şi ateliere creative pentru copii.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ