Sărbători de poveste în Buzău

0
210

Luminile de Crăciun aprinse în seara de 1 Decembrie
Se anunță sărbători de poveste la Buzău. Evenimentele vor abunda cu tot felul de surprize pentru cei mici. Orașul va fi iluminat festiv încă din noaptea de 1 Decembrie iar Piața Dacia, Parcul Crâng, Parcul Marghiloman și Piața Centrală se vor transforma în mici târguri cu dulciuri, muzică și jocuri.
Buzăul se pregătește de sărbătoare. Brazii au fost instalați, moșul a anunțat că deja că va ajunge de Crăciun la copii iar dacă din cer va cădea și ceva zăpadă atunci cu siguranță vom avea parte de o atmosferă de poveste. În centrul orașului se vor organiza târguri în care muzica ambientală, colindele și luminile vor face casă bună cu produsele tradiționale și alte câteva surprize pregătite pentru cei mici.
Parcul Crâng va fi ține loc de casă moșului pentru că aici va poposi pentru o bună perioadă de timp. Copiii vor trebui să își pregătească poeziile și scrisorile pentru că sacul cu dulciuri și jucării este îndestulător.
Luminile festive din municipiul Buzău vor fi aprinse în seara de 1 Decembrie.
Grupurile de colindătorii, luminile aprinse și brazii împodobiți frumos se vor împleti ca rândurile unei povești de Crăciun de odinioară.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ