SĂRBĂTORI FĂRĂ RUGINĂ! Compania de Apă promite servicii de calitate

0
47

Compania de apă promite că de sărbători buzoienii nu vor mai avea apă cu suspensii de rugină la robinete. Investitiile realizate si dotările care permit monitorizarea retelelor de distributie a apei potabile permit companiei să ofere, chiar si în perioadele în care consumul creste, servicii de calitate. Rugina este laitmotivul Companiei de Apă Buzău în perioada sărbătorilor. Aproape că nu a existat Paște sau Crăciun în ultimii ani ca buzoienii să nu reclame că la robinete curge apă cu impurități, imposibil de consumat. Compania de Apă promite de această dată că pe perioada sărbătorilor Pascale nu vor mai fi probleme. Dacă totuși pe rețele vor apărea disfuncționalități există tot personalul care să se ocupe de probleme într-un timp cât mai scurt.
Responsabilii Companiei consideră că numărul reclamațiilor a scăzut în ultima perioadă ca urmare a investițiilor realizate.
În ceea ce privește municipiul Buzău, toate zonele rezidențiale vor fi monitorizate cu atenție, 24 de ore din 24, de dispeceratul Companiei, iar echipele de intervenție vor fi disponibile permanent în această perioadă, pentru a răspunde oricărei probleme apărute. Compania de Apă îndeamnă pe consumatori să sune la 0238.715.438 pentru orice problemă apărută în legătură cu calitatea apei potabile.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ