SĂRBĂTORI PASCALE, SUPRAVEGHEATE DE POLIȚIȘTI

0
41

AU FOST APLICATE PESTE 400 SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE
Sărbătorile Pascale au venit pentru buzoienii certați cu legea, cu amenzi, sancțiuni contravenționale sau reținerea permisului. Zilnic, peste 200 de polițiștii buzoieni au fost la datorie, pe raza întregului județ . Aceştia au intervenit la aproximativ 260 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 , Apelul Unic de Urgenţă. Oamenii legii au aplicat în jur de 400 sancțiuni contravenționale, au reţinut 43 permise de conducere auto, și au retras 12 certificate de înmatriculare.
Aproximativ 800 de polițiști au acționat în acestă perioadă pentru menţinere siguranţei publice, a traficului, dar și pentru monitorizarea respectărilor măsurilor impuse de pandemie. În noaptea de Înviere și în ziua de Paște echipajele poliției rutiere și de ordine publică au acționat în zona lăcașurilor de cult. Totodată, aceștia au patrulat și în zonele folosite de buzoieni pentru ieșirea la iarbă verde.
Pe toată perioada Sărbătorile Pascale oamenii legii au intervenit la aproximativ 260 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, Apelul Unic de Urgenţă.
Valoare totală a sancţiunilor a fost ]n jur de 198.000 de lei.

Iuliana Sârbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ