Scandal cu acuzații reciproce la Primăria Cătina

0
68

A fost nevoie de intervenția polițiștilor
Scadal la Primăria Cătina între primarul comunei și secretara instituției. Angajata s-a plâns poliției că edilul ar fi agresat-o. De fapt, a declarat primarul comunei, femeia a refuzat să își îndeplinească atribuțiile de serviciu, generând o ceartă atunci când a fost pusă din nou să își ducă la îndeplinire sarcinile. Mai mult decât atât, secretara și-ar fi chemat rudele care l-au agresat pe primar și pe viceprimar.
Scandal monstru la Primăria Cătina. Secretara instituției a solicitat intervenția poliției pentru că ar fi fost agresată de primarul localității.
În fapt, primarul a declarat că situația a stat cu totul invers. Cearta dintre cei doi a plecat din momentul în care angajatei i s-a solicitat să își îndeplinească atribuțiile de serviciu și să semneze mai multe documente.
După sosirea la fața locului a polițiștilor, lucrurile au degenerat. Secretara și-a fi chemat rudele care l-au agresat atât pe primar cât și pe viceprimar.
Polițiștii vor urma să stabilească exact situția de fapt. Potrivit unor informați, rudele femeii care a sunat la 112 ar fi produs mai multe distrugeri în sediul primăriei.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ