Scandal cu poliția într-o parcare din municipiu

0
94

Ceartă cu poliția și jurnaliști amenințați
Scandal de proporții în zona unui hipermarket din municipiul Buzău. Polițiștii au oprit un șofer pe motiv că ar fi desfășurat activități ilegale de transport persoane iar de aici au început tensiunile. Conducătorul auto a intrat peste un polițist în mașină și i-a smuls un document iar jurnaliștii aflați la fața locului au fost amenințați.
Scandal în zona unui hypermarket din municipiul Buzău între mai mulți polițiști și un șofer. Potrivit unor informații, conducătorul unui autovehicul ar fi fost oprit de polițiști pe motiv că desfășoară activități ilegale de transport persoane. Bărbatul a fost invitat să oprească pentru a fi identificat iar în momentul în care a aflat despre ce este vorba, a pornit scandalul. Pe imagini se poate observa cum conducătorul auto pur și simplu intră în autospeciala de poliție parcată, peste polițistul care întocmea un proces verbal și îi smulge mai multe documente.
Oamenii legii încearcă să îl imobilizeze dar șoferul reușește să se deplaseze până la autovehiculul său. Individul le transmite ulterior polițiștilor că nu au dreptul să îl rețină.
Bărbatul a precizat jurnaliștilor aflați în zonă că nu face curse de transport ilegal ci mergea cu autovehiculul la RAR. După câteva explicații însă acesta îi amenință pe cei care filmau în zonă.
Polițiștii buzoieni l-au oprit în trafic și sancționat pe șofer deoarece presta în mod nelegal servicii de transport persoane. Totodată a fost aplicată o amendă și pentru tulburarea liniștii publice. În total amenzile s-au ridicat la valoarea de 5350 de lei.
Polițiștii ruteri au anunțat că vor continua acest tip de activități în trafic .

Iuliana Sârbescu//Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ