SCANDAL LA CASA DE PENSII! PREFECTUL A. MITREA A VENIT AZI ÎN CONTROL

0
366

Controlul prefectului Aurelia Mitrea la Casa de Pensii a fost anunțat la scurt timp după ce aceasta a purtat o discuție cu directorul instituției. Șefa prefecturii a trimis o adresă în care anunța că va face o vizită de lucru, iar la final a menționat explicit că presa nu trebuie invitată. Acest lucru a devenit suspect pentru directorul Carmen Androne, care, dimpotrivă, a chemat presa locală.
Prefectul Aurelia Mitrea a explicat că vizita face parte dintr-un program de verificări pe care l-a demarat de curând și care vizează toate instituțiile deconcentrate. Conducerii Casei de Pensii i s-a părut suspect că prima vizită a vizat tomai instituția instituția la care a fost angajată în ultimii 12 ani.
Se speculează că tensiunile au pornit de la o discuție purtată între Carmen Androne și Aurelia Mitrea, legată de încheierea raportului de muncă a celei din urmă la Casa de Pensii.
Directorul Casei de Pensii, Carmen Androne a declarat ca îi va face plângere penală Aureliei Mitrea pentru abuz în serviciu.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ