SCANDAL LA PRIMĂRIE! Comercianții din Bazar nu vor să se mute

18
10669

Peste 60 de comercianți care își desfășoară activitatea în Bazar au venit astăzi cu jalba-n proțap la Primărie. Vânzătorii sunt nemuțumiți de intenția primăriei de a transforma clădirea Bazarului în birouri pentru administrația locală. Comercianții l-au invitat la dialog pe Constantin Toma în speranța că-l vor convinge să revină asupra deciziei.
După mai bine de o oră de discuții, comercianții au plecat supărați. Primarul a rămas ferm pe poziție și i-a invitat pe comercianți să închirieze spații într-un alt centru comercial. Aici ar urma să beneficieze de condiții mai bune la aceleași tarife de închiriere.
Comercianții s-au declarat nemulțumiți de alternativa oferită. Se plâng că în spațiul în care ar urma să fie mutați nu vor avea vânzări și vor da faliment. Oamenii vor să-l dea în judecată pe primarul orașului pe motiv că îi discriminează.
Vizita comercianților de la Bazar în sediul primăriei este a doua din ultimele săptămâni. Prima dată primarul Toma nu i-a putut primi întrucât la aceeași oră se desfășura o ședință de consiliu local.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

18 COMENTARII

 1. Poate va intra si DNA-ul pe fir. Mie unul imi miroase nashpa…Se stie ca Mallul e praf…nu circula nici mustele prin el…se vrea relocarea cu forta a acestor oameni acolo ca sa nu intre Mallul in faliment. Bravo domnilor…tipic romanesc.

 2. Are perfecta dreptate domnul primar Toma. Bazarul este o cladire in proprietatea Primariei Buzau.
  Daca contractele de inchiriere sunt facute pana in luna iunie, asta e….!!!
  Ei credeau ca stau acolo pe viata???
  Bazarului, proprietarul ii da alta destinatie. Ca si cand cineva nu mai doreste sa isi inchirieze propriul apartament pe care il are in proprietate. Nu il mai inchiriaza si gata.
  Asa si Primaria cu Bazarul.
  Succes domnului primar!!! Eu ii tin pumnii.
  Iar comerciantii, sa dea in judecata sanatosi……………

 3. Lauda si slava primarului din partea parsoanelor care -l sustin ,dar nu degeaba automat a-u primit ceva banuti probabil pe la nasuc ,nimic nu se face in lumea asta corect si totul are o miza logic excrocherii si smecheri mascate prin vorba dulce si strategie ma refer in general .asta e sistemul romanesc, care poate oase roade mai departe …zi tu :)de aceea sunte m nevoiti sa pleca m pe meleaguri straine

 4. Daca erau romani care isi castiga painea in bazar nu mai vb asa..da cum sunt tigani primarul are dreptate?pacat ca am ajuns in secolul 21 si in romania inca mai sunt rasisti….degeaba plecam in tari strine nimic nu invatam…sunt mai rai si fara pic de creier….primarul Toma merita dat in judecata asta e rasism ce vrea sa faca el cu atatia oamneni care sunt de o viata in bazar….daca nu era bazarul unde faceau cumparaturi romani?

 5. automat intra DNA si face putina curatenie in mod normal daca platesc chiria acolo nu au de ce sa i dea afara dar din cate se observa li se da un alt loc unde conditiile sunt mai bune nu face nimeni discriminare

 6. Sa duca la
  Galeria noua primărie care vrea s o facă. Nu sa dea cu pietre în comercianții din bazar.Si ei sunt buzoieni plătesc taxe și impozite și trebuie sa se gândească și la viitorul lor .Unde sa se duca? Plecam toți în străinătate? Nu mai zic ca se plătesc chirii și impozite foarte mari care ajung la bugetul primăriei.

 7. Despre comercianții de la piață au zis ca nu și au plătit datoriile.si s au mutat vis a vis.La bazar comercianții au plătit chirii mari și taxe impozite. Sa ne lase cu modernizarea și sa se duca cu primăria la Galeria

LĂSAȚI UN MESAJ