SCANDAL LA PRIMĂRIE

0
1175

Scandal la Primăria Buzău. Primarul Constantin Toma și viceprimarul Andrei Neder au ajuns la cuțite. Totul a pornit de la mai multe critici lansate în spațiul public de către viceprimar, care l-au iritat pe edilul Buzăului. Drept urmare, Constantin Toma i-a luat mașina și șoferul lui Andrei Neder, dar și toate atribuțiile. Cel mai probabil, la următoare ședință a Consiliului Local va fi ales un alt viceprimar.
Război în toată regula la Palatul Comunal. Primarul Constantin Toma este supărat foc pe viceprimarul Andrei Neder. Totul a plecat de la mai multe acuzații lansate în spațiul public de către viceprimar, dar și de la criticele aduse la mai multe proiecte susținute până acum de către Andrei Neder. După ce a ascultat declarațiile colegului său din conducerea Primăriei, Constantin Toma a decis să îi retragă mașina de serviciu și șoferul.
Viceprimarul Andrei Neder spune că, în cei peste doi ani de mandat, a mai avut discuții în contradictoriu cu edilul Buzăului, însă acum a decis să își facă publice nemulțumirile.
De cealaltă parte, primarul Constantin Toma spune că toate afirmațiile lui Andrei Neder sunt false. În plus, edilul nu înțelege atitudinea colegului său, însă a ținut să critice lipsa de implicare în proiectele care vizează dezvoltarea municipiului.
La următoarea ședință de Consiliu Local Municipal este de așteptat să fie cerută înlocuirea lui Andrei Neder din funcția de viceprimar, în ciuda faptului că la nivel național există o alinață PSD-ALDE.
Pentru demiterea lui Neder este nevoie de votul a 16 din cei 23 de consilieri municipali.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ