Scandal monstru în fața unui hypermarket

0
15

IPJ Buzău a demarat o anchetă internă
Scandal monstru în fața unui hypermarket din municipiul Buzău. Un client care a reclamat că a fost înșelat la preț, a fost pus la pământ de angajații firmei de pază. Bărbatul a reușit să sune la 112 în timp ce era culcat pe asfalt, primind ajutorul din partea unor persoane care au asistat la întregul episod Ulterior, un alt moment tensionat a avut loc atunci când, oamenii legii sosiți la fața locului i-au pus cătușele unui buzoian care filmase întreaga scenă. Inspectoratul de Poliție Buzău a deschis o anchetă vizavi de modul în care echipajul mixt polițist-jandarm a acționat.
Scene teribile în fața unui hypermarket din municipiul Buzău. Un bărbat care a reclamat că a fost înșelat la preț după ce a făcut cumpărături, a fost culcat la pământ de către doi agenți ai firmei de pază și protecție. Cei doi i-am pus genunchiul pe gât însă bărbatul a reușit să sune la 112 pentru a solicita ajutor.
Unii dintre cei aflați la fața locului, l-au sprijinit pe bărbatul imobilizat de către angajații firmei de pază, eliberându-l.
La sosirea echipajului mixt format dintr-un polițist și un jandarm, clientul le-a explicat acestora că a fost păcălit, mai multe produse pe care le cumpărase având un preț pe bon și altul la raft.
Un alt moment tensionat a avut loc atunci când bărbatul care filmase întreaga scenă a fost legitimat de oamenii legii. În momentul respectiv s-a iscat scandal iar buzoianul a fost încătușat și dus la secția de poliție.
După incidente, Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a transmis un punct de vedere.
În luna noiembrie a anului trecut un alt scandal de proporții a avut loc tot în zona unui hipermarket din municipiul Buzău. Polițiștii au oprit atunci un șofer pe motiv că ar fi desfășurat activități ilegale de transport iar de aici au început tensiunile. Conducătorul auto a intrat peste un polițit în mașină și i-a smuls un documentul, fiind demarată o anchetă după incident.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ