SCANDAL MUTAT ÎN JUSTIȚIE! COMP. DE APĂ A DAT ÎN JUDECATĂ PRIMĂRIA!

0
174

Razboiul dintre Primaria Buzau si C-tin Toma pe de o parte, Compania de Apa si Ionel Tescaru pe de alta, s-a mutat in justitie. Compania de Apa a dat in judecata Primaria si cere anularea a doua hotarari de Consiliu Local. Pana la judecarea pe fond a celor doua dosare, hotararile CLM au fost blocate.

Compania de Apă solicită în instanță anularea a două hotârâri ale Consiliului Municipal Buzău luate în luna iulie. Până la judecarea pe fond a celor două dosare, Tribunalul Buzău a suspendat efectele celor două hotărâri CLM. Prima face referire la modificărea actului constitutiv al Companiei de Apă, iar a doua la convocarea unei adunări generale a acționarilor.
Cele două hotârâri au fost votate de Consiliul Local Municipal pe 01 iulie. La ședința de atunci a participat și directorul Ionel Tescaru care a avut un schimb acid de replici cu Primarul C-tin Toma.
Întreg conflictul, mutat acum și în justiție, este generat de faptul că primarul C-tin Toma dorește să-l schimbe pe Ionel Tescaru din funcția de director al Companiei de apă. De partea cealaltă, Ionel Tescaru nu vrea să renunțe la post pe motiv că managementul său este unul de succes. În plus, Tescaru susține că modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă este un demers în urma căruia orașul și județul Buzău vor piere proiectele de 200 de milioane de euro cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

FLORIN ZAFIU;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ