SCANDAL PE TEMA DISCURSURILOR DE 1 DECEMBRIE! PSD: „D-na Prefect l-a tăiat pe Toma și l-a trecut pe Atanasiu”

1
176

Scandal iscat pe relația PSD – PNL – Prefectura Buzău provocat de persoanele care ar fi trebuit să țină discursuri în fața buzoienilor pe 1 decembrie. Conform unor plângeri venite dinspre PSD, șefa de la Casa Albă ar fi întocmit o listă a celor care vor vorbi de la microfon buzoienilor fără primarul C-tin Toma și fără președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu. În schimb, ar fi urmat să susțină un speech liberalul Teodor Atanasiu, ca reprezentant al Senatului la evenimentul de la Buzău. Ulterior pe listă ar fi fost înscris și un pesedist, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în ideea de a acutiza conflictul cu primarul Constantin Toma. Existenţa unei astfel de liste, cu anumite persoane invitate pe sprânceană, a fost confirmată în parte chiar de prefectul judeţului Aurelia Mitrea.
Scandalul de proporții nebănuite provocat în weekend a determinat-o pe doamna prefect să modifice radical lista celor care vor cuvânta pe scenă. Au fost tăiați toți politicienii, pe motiv că aceștia vor profita de eveniment pentru a face imagine partidelor din care fac parte în plină campanie electorală. În acest condiții, discursuri vor susține doar comandantul Garnizoanei Buzău, generalul Lucian Foca și prefectul judeţului.
Aurelia Mitrea a declarat că decizia de a-i exclude pe politicieni îi aparţine și nu a fost impusă de la centru.
Scandalul de la Buzău a fost comentat sâmbătă de către Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.
“Decembrie este ziua NATIONALA a TUTUROR romanilor. La Buzău, ca sa-l mulțumească pe seful cel mare, prefectul Aurelia Mitrea vrea sa-l lase doar pe Teodor Atanasiu sa vorbeasca. PNL vrea sa confiște 1 Decembrie si sa faca scandal. 1 Decembrie este ziua TUTUROR romanilor. Este o sărbătoare. Si un prilej ca politicienii sa arate mai multa unitate, sa lase la o parte certurile.
PSD va participa la acesta sărbătoare si va asista la ceremonie din mijlocul romanilor. Voi sta impreuna cu primarul ales al Buzăului Constantin Toma si cu presedintele PSD Marcel Ciolacu. Vom avea invitați mai multi primari din județ. Vom sărbători alături de romani! Vreau sa le spun buzoienilor ca vom avea grijă ca această manifestare să se desfășoare în liniște, așa cum a fost mereu!”.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ