Scandalul din Compania de Apă se tranșează de Corpul de Control! O reație surdo-mută între primarul Toma și președintele Neagu

0
96

Scandalul dintre gruparea Petre Emanoil Neagu, Ionel Tescaru pe deoparte și primarul Constantin Toma, pe subiectul schimbării conducerii Companiei de Apă a fost dezbătut astăzi în Comitetul Județean Executiv al PSD. Meciul dintre cele două tabere a fost arbitrat de președintele organizației județene, deputatul Marcel Ciolacu, cel care a declarat faptul că în curînd la Compania de Apă se va deplasa o echipă de control a Primului Ministru. Verificările ar trebui să se încheie printr-o concluzie referitoare la legalitatea schimbării echipei manageriale de la vîrful Companiei de Apă și a garniturii de acționari. Conducerea Primăriei Buzău s-a plîns în nenumărate rînduri că, în calitate de acționar principal al societății, este împiedicat să își impună punctul de vedere.
Poziționat de-a lungul scandalului în favoarea directorului Ionel Tescaru, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a subliniat că nu poartă niciun război cu primarul municipiului iar dacă se impune o schimbare la Compania de Apă, o va susține.
Vocal, pînă nu demult cu acuzații dintre cele mai grave la adresa președintelui Consiliului Județean Buzău și a directorului Ionel Tescaru, primarul Constantin Toma s-a abținut de la comentarii. A transmis totuși că așteaptă rezultatele verificărilor echipei de control.
Practic, prin solicitarea unui arbitraj la Corpul de Control, președintele Marcel Ciolacu a încercat să aducă pacea între cele două tabere, tensiune care deocamdată nu se lasă prea ușor dusă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ