SCHIMBARE DE CONDUCERE LA ARMATĂ! Lucian Foca înlocuit de Gheorghe Vișan

0
320

Divizia 2 Infanterie Getica are, începând de astăzi, un nou comandant. Generalul Lucian Foca a fost înlocuit de de generalul Gheorghe Visan. La ceremonia desfăsurată astăzi au participat reprezentanti ai Ministerului Apărării Nationale, Statului Major General, Statului Major al Fortelor Terestre, precum si autoritătile locale.
Generalul de brigadă Gheorghe Vișan este, începând de astăzi, comandantul uneia dintre cele mai importante unități de luptă din România, Divizia 2 Infanterie „Getica”. Generalul, supranumit de colegi „Mister Team”, pentru spiritul său de echipă, a preluat astăzi comanda drapelul de luptă al Garnizoanei Buzău.
Fostul comandant, generalul Lucian Foca, a fost promovat într-o funcție superioară, cea de comandant al Comandamentului Forţelor Întrunite.
Generalul Gheorghe Vișan, în vârstă de 56 de ani, este născut la Vălenii de Munte in județul Prahova. În ultimii ani, a ocupat diferite funcții în cadrul Statului Major General.
La activitate au participat reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale, Statului Major General, Statului Major al Forţelor Terestre, precum şi comandanţi de mari unităţi şi unităţi din cadrul Forţelor Terestre și autorități publice locale.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ