SCHIMBARE LA CASA DE SĂNĂTATE

0
622

Schimbare în conducerea Casei Judetene de Asigurări de Sănătate. Presedintele director Raluca Alexandru a fost înlocuită de o mai veche angajată a instituției, Simona Anghel. Deocamdată nu sunt cunoscute motivele care au stat la baza schimbării conducerii CJAS.
Raluca Alexandru, președintele director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate a fost înlocuită din funcția de conducere. Avocata a ocupat fotoliul de director din luna octombrie 2010, însă cu delegație. Inițial, Raluca Ecaterina Alexandru a început să lucreze în cadrul CJAS după ce a promovat examenul de ocupare a postului de functionar in cadrul Compartimentului Control al institutiei, apoi a fost promovata in cea mai inalta functie din institutia ce gestioneaza banii asiguratilor la nivel judetean.
Luni, Raluca Alexandru a fost schimbată din funcția de conducere, iar în locul acesteia a fost numită, deocamdată, Simona Anghel, o mai veche angajată a CJAS. Deocamdată nu se cunosc motivele înlocuirii Ralucăi Alexadru. Cu mai multe detalii vom revebi în următoarele jurnale de știri ale TV Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ