SCHIMBĂRI IMPORTANTE, ÎN PARCURI

0
42

Municipalitatea are planuri serioase atunci când vine vorba de investiții în parcurile din oraș. În prezent, în Parcul Marghiloman, fostele grajduri ale conacului creează o imagine dezolantă, motiv pentru care autoritățile s-au gândit să le refacă.  În același timp, Parcul Tineretului va avea un nou aspect. Aici va funcționa un complex de tip Aqualand, unul dintre cele mai moderne din țară.

Autoritățile locale și-au îndreptat atenția asupra parcurilor din municipiul Buzău. Un punct pe lista priorităților îl reprezintă fostele grajduri și casa de oaspeți a Vilei Albatros din Parcul Marghiloman. În ciuda faptului că imobilul principal a trecut printr-un proces de reabilitare, imaginea sa este umbrită de clădirea din spate, care a rămas în paragină. Acum municipalitatea a gândit un proiect nou care să aducă și fosta casă de oaspeți la standarde actuale.

Un alt proiect important ce urmează să fie pus în practică, de anul viitor, vizează Parcul Tineretului. Acesta va fi modernizat din temelii, în special zona în care se află acum ștrandul. Edilul se gândește la crearea unui spațiu modern de relaxare, de care buzoienii să se bucure în timpul sezonului estival.

În ceea ce privește Parcul Crâng, primarul Constantin Toma a mers astăzi la București și a participat la lucrările Comisiei administrative din Senat, unde are loc o dezbatere pe tema transferului pădurii Crâng în administrarea municipalității.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ