SCHIMBĂRI ÎN TRAFIC

0
246

Continuă schimbările în traficul din oraș. După terminarea lucărilor de asfaltare din apropierea Liceului Agricol, pe strada Crizantemelor a fost instituit sens unic. Regulile de circulație din această zonă au fost schimbate, urmând ca șoferii să fie avertizați cu privire la indicatoarele rutiere montate de curând. În plus, și denumirea unor străzi a fost schimbată.
Comisia de siguranţă rutieră a Municipiului a instituit sensul unic pe strada Crizantemelor, din strada George Emil Palade, fostă Tudor Vladimirescu, până la Liceul Agricol. Strada Crizantemelor urmează să intre în reparaţii capitale şi să fie reasfaltată în întregime. Aşadar, conducătorii auto care intră pe strada Constantin Angelescu, fostă Pompiliu Ştefu, nu mai au voie să vireze la dreapta pe Crizantemelor la Liceul Agricol. Șoferii sunt obligaţi de indicatoarele rutiere să circule până la Piaţa Industrială şi, mai departe, pe Independenţei. Odată cu noile reguli de circulație, anumite artere au primit și nume noi.
După schimbarea denumirii unor străzi, riveranii vor fi nevoiți să solicite și alte cărți de identitate, cu date actualizate. Primăria va suporta cheltuielile pentru această procedură, însă într-un termen de maximum 7 zile.
Totodată, şoferii buzoieni trebuie să știe că, din week-end-ul trecut, au fost reactivate restricţiile de circulaţie pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Circulaţia rutieră pe bulevard este închisă de sâmbăta de la ora 12, până lunea la ora 4 dimineaţa. Restricţia va funcţiona în fiecare week-end până în luna octombrie.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ