SCM GLORIA BUZAU – ASU POLITEHNICA TIMISOARA, MAINE, IN CRANG

0
153

Sport club municipal Gloria Buzau va invita maine de la ora 16 sa sustineti echipa noastra de fotbal in confruntarea din etapa a 11 a A LIGII A DOUA cu ASU POLI TIMISOARA
După o serie mai puţin bună, în care a suferit două înfrângeri în deplasare şi a terminat la egalitate o dispută pe teren propriu, SCM Gloria Buzău dă semne de revenire, dovadă fiind victoria obţinută sâmbătă, pe stadionul din Crâng, 2 la 0, cu FC Farul Constanţa.
Maine incepand cu ora 16 , în restanţa etapei cu numărul 11, Gloria Buzau va juca acasa compania echipei ASU poli timisoara. Echipa noastra se afla pe pozitia a 8 a in clasament cu 20 de puncte iar echipa oaspete se afla pe locul 17. Victoria obtinuta in ultimul meci desfasurat acasa a ridicat moralul gloriosilor si este de asteptat ca suporterii buzoieni sa fie prezenti in numar foarte mare la partida din compania banatenilor.
Pentru o buna desfasurare a partidei SCM GLORIA BUZAU pune la dispozitia spectatorilor urmatoarele categorii de bilete.

PELUZA 5 lei
TRIBUNA II 8 lei
TRIBUNA I 1o lei
TRIBUNA 0 15 lei

Biletele se pot achiziționa luni și marți de la următoarele case de bilete:
– Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case ( o casă deschisă luni între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator; ambele deschise în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00, cu 4 operatori)
– Poarta 1 (Piața Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00)
– Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 16:00)
Accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți:

Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
Poarta 3 (Stadion „Metalul”): Acces galeria echipei oaspete;Acces persoanele cu dizabilități
Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0;
Acces Tribuna VIP nr.1; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ