SCM GLORIA – CSM CÂMPIA TURZII, ÎN CUPA ROMANIEI

0
40

Buzoienii sunt invitați duminică, 24 noiembrie 2019, cu începere de la ora 13:00, la partida de volei masculin dintre SCM Gloria Buzău și CSM Câmpia Turzii, meci disputat în Faza I a Cupei României.
Pauză in campionatul Diviziei A1, la volei masculin, la sfarsitul acestei saptamani. O parte dintre echipele din campionat vor juca in faza a I-a din Cupa Romaniei, editia 2019-2020. Astfel, voleibalistii Gloria Buzău vor primi vizita celor de la CSM Campia Turzii duminica 24 noiembrie incepand cu orele 13, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi.
Partida va fi codusa de o brigada de arbitrii formata din A1 Arbunea Tudorel (Braila) si A2 Puni Alexandru-Rares (Iasi), in timp ce observator delegat din partea FRV va fi Stefan Dorin (Bucuresti).
Restul meciurilor din aceasta faza este urmatorul:
CSA Steaua Bucuresti – CS Stiinta Explorari Baia Mare
CS Unirea Dej – CS Universitatea Cluj-Napoca
Toți suporterii buzoieni sunt așteptați la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, in numar cat mai mare pentru pentru sustinerea echipei noastre, care se bucura de un parcurs excelent in campionat. Asadar pentru un spectacol sportiv de calitate si extrem de atractiv va invitam duminica de la ora 13 la Sala Sporturilor.Intrarea este liberă.

REPORTER: ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ