SE ASFALTEAZĂ PODUL DE LA MĂRĂCINENI

0
101

Podul metalic de la Mărăcineni va fi redeschis circulaţiei la sfârşitul lunii. Promisiunea fermă vine din partea conducerii Prefecturii, după ce, miercuri a început turnarea primului strat de asfalt.
Prefectul judeţului atrage însă atenţia, că marcajul nu va fi gata odată cu finalizarea lucrărilor de refacere a podului de Mărăcineni. Motivul este unul de ordin tehnic, nefiind posibilă trasarea imediat după asfaltare.
Reabilitarea podului a fost mai complicată decât a fost prevăzut, iniţial, înainte de începerea lucrărilor. În urma decopertării covorului asfaltic, constructorul a constatat că este nevoie de intervenţii de mai mare amploare.
Joi, la sediul Prefecturii, a fost convocată o ședință având ca temă lucrările de reparații la podul de la Mărăcineni, la care au fost invitați reprezentanți ai, constructorului, firmei de proiectare, Ministerului Transporturilor, CNAIR, Poliţiei Rutiere şi dirigintele de șantier. Cu aceeaşi ocazie va fi pusă în discuţie oportunitatea deschiderii unui nou şantier, în zonă, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere sau reparaţii, de data aceasta pe calea 1 de rulare, dinspre Bucureşti spre Râmnicu Sărat.

Laurenţiu Marinov/Alex Nicolae

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ