SE CAUTĂ ASISTENȚI MATERNALI! ÎN 5 ANI NUMĂRUL LOR A SCĂZUT CU 100

1
482

Criză de asistenţi maternali pentru copiii abandonaţi de familie! În ultimii cinci ani, din cauza sumelor prea mici pe care le primesc, o sută dintre asistenţii maternali din Buzău au părăsit sistemul de protecţie a copilului. În prezent, 364 de copii din Buzău sunt îngrijiți de asistenți maternali, dar nevoia este mai mare.
DGASPC informează că persoanele care doresc să devină asistent maternal profesionist trebuie să depună pentru început o cerere. Aceasta trebuie să conţină informaţii cu privire la numărul de copii pe care solicitantul consideră că îi poate îngriji în condiții optime. În cerere trebuie precizate și grupa de varstă dorită, sexul acestora și dacă există disponibilitatea de a îngriji copii cu handicap sau infectaţi HIV. La cerere se va atașa CV-ul solicitantului, precum şi motivele pentru care doreşte să devină asistent maternal profesionist.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, numele meu este Florina si sant interesata de a ma califica ca si asistent mmaternal de profesie sant infirmiera , am 55 de ani si as vrea sa lucrez an domeniu cu doi copii minori (7-8aani) ccopii mei fiind deja casatoriti . Ce trebuie sa fac si unnde sa ma adresez . Mulțumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ