SE CAUTĂ MEDICI

0
110

Spitalul Județean de Urgență caută noi medici care să profeseze în unitatea sanitară, dar și în secția exterioară de la Pârscov. 17 posturi sunt disponibile pentru această serie de angajări. În ciuda numeroaselor  concursuri, există secții pe care se înregistrează deficit de medici. Cele mai grave situații se înregistrează la UPU și la Oncologie.

Spitalul Județean de Urgență face o nouă încercare de a-și completa schema de personal în condițiile în care, pe anumite secții, există încă deficit de medici. Situația trenează de mai mulți ani, puțini medici tineri alegând să vină să profeseze în spitalul din Buzău. Pentru a mai limita lipsa de doctori, Spitalul Județean organizează frecvent concursuri pentru ocuparea posturilor libere. Chiar în perioada următoare, la cea mai mare unitate spitalicească din județ au fost scoase la concurs 17 posturi pentru medici, pe diferite specializări.

Din cele 17 posturi pentru medici, 5 sunt disponibile la Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Pârscov. În prezent, această secție exterioară încă nu a fost deschisă pentru că nu există medici care să lucreze aici. Unitatea a fost reabilitată și dotată cu aparatură încă din luna septembrie, dar din lipsa doctorilor nu poate deveni funcțională.

Până pe 28 octombrie, candidații interesați de posturile scoase la concurs de Spitalul Județean sunt așteptați să își depună dosarele de înscriere, iar examenele urmează să aibă loc până pe data de 12 noiembrie.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ