SE CERE STRĂMUTAREA PROCESULUI

0
39

Nici nu a început bine că deja se cere strămutarea. Vorbim despre procesul dintre Ionel Tescaru și Compania de Apă, care a fost suspendat după ce noua conducere a operatorului regional a cerut strămutarea. Curtea de Apel urmează să se pronunțe pe 17 ianuarie.
La Tribunalul Buzău, trebuia să se judece, în primele zile ale anului, cererea lui Ionel Tescaru de suspendare a deciziei de revocare din funcția de director al Companiei de Apă. La jumătatea lunii decembrie, la primul termen, Tribunalul Buzău a admis cererea de amânare a judecăţii până la data de 3 ianuarie, însă între timp, actuala conducere a Companiei de Apă a înaintat Curţii de Apel Ploieşti o solicitare de strămutare a procesului. În aceste condiţii, judecata de la Buzău a fost suspendată, până ce instanţa superioară va da o decizie cu privire la cererea de strămutare. Curtea de Apel urmează să se pronunţe asupra acestei solicitări făcute de Compania de Apă pe 17 ianuarie.
Ionel Tescaru a fost revocat din funcţia de director general al Companiei de Apă în data de 15 noiembrie. Fostul manager a cerut suspendarea, prin ordonanţă preşedinţială, a hotărârii Consiliul de Administraţie, fiind deschis proces la secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ