SE CIRCULĂ IAR PE PODUL MARGHILOMAN

0
136

Lucrările la pasajul rutier din zona parcului Marghiloman s-au încheiat. Primăria municipiului Buzău a redeschis, joi circulaţia atât pentru autovehicule, cât şi penttru pietoni. Pasajul a fost reabilitat complet, după ce, anul trecut, o bucată din balustrada de pe partea pietonală s-a desprins şi s-a prăbuşit, existând pericolul ca şi alte componenete ale podului, să cadă.
Se circulă iar pe pasajul Marghiloman. Traficul rutier a fost reluat joi, când Primăria municipiului Buzău a făcut recepţia lucrării de reabilitare. Inaugurarea s-a făcut cu ceva întârziere pentru că dirigintele de şantier a ţinut ca şi partea pietonală să fie refăcută în totalitate.
Primarul Constantin Toma a anunţat că şi alte poduri din municipiul Buzău urmează să fie rehabilitate. Pe lângă cel de la Metalurgica, unde se toarnă deja fundaţia, urmează să fie reparat şi podul de la Drăgaică.
SINCRON: Constantin Toma, primarul municipiului Buzău 09:25-10:04 (mai avem…extreme de circulat)
Podul din zona Parcului Marghiloman a intrat în reabilitare după ce, anul trecut, o bucată din balustradă s-a rupt şi s-a prăbuşit pe partea carosabilă de dedesubt.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ