SE DESCHIDE DRĂGAICA!

0
357

Buzăul devine un oraș deschis distracției, pe întrega perioadă de desfășurare a Târgului Drăgaica, aflat în al 240-lea an de existență. Drăgaica începe sâmbătă și se încheie pe data de 24 iunie, o perioadă în care buzoienii nu vor avea parte doar de spectacole în fiecare seară, ci de multe alte surprize. Mâine, în Drăgaică, pe un ecran gigant, va putea fi vizionat chiar meciul Simonei Halep, de la Roland Garros.
În această vară, Buzăul este oraș deschis distracției. Este promisiunea venită din partea conducerii Primăriei Buzău, odată cu deschiderea Târgului Drăgaica, programată sâmbătă. Evenimentul se află la cel de-al 240 lea an de existență și se anunță a fi o ediție și mai de succes față de anul trecut.
Pentru că este unul dintre cele mai veci târguri din țară, Drăgaica de anul acesta trebuie să fie memorabilă. De frumusețea sa a vorbit și regele Carol I, așa că autoritățile și-au propus să facă din Drăgaică un eveniment de referință care să atragă mii de vizitatori.
De la Drăgaică nu vor lipsi nici spectacolele de muzică, care se vor ține îN fiecare seară. La ediția de anul acesta, și-au anunțat prezența nume cunoscute din România, precum Smiley, Feli, Mihai Mărgineanu, 3 Sud Est, Nico, Elena Gheorghe, Pepe, Taraful din Clejani, Ionuț Dolănescu, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu. Organizatorii spun că au organizat seri tematice, astfel încât să mulțumească toate gusturile. Festivitatea de deschidere a Drăgăicii este programată de la ora 15, iar de la ora 16, pe un ecran gigant amplasat în Drăgaică va fi transmis meciul Simonei Halep de la Roland Garros.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ