SE ÎNCHID CENTRE DE VACCINARE

0
71

Interesul pentru imunizare a scăzut foarte mult
Ritmul extrem de scăzut al campaniei de vaccinare înregistrat în ultima perioadă la Buzău a determinat autorităţile sanitare să închidă unele centre. În schimb va fi înfiinţat un nou punct mobil, în apropierea Parcului Tineretului, unde buzoienii se vor putea vaccina la sfârşit de săptămână.
Tot mai puţini buzoieni se prezintă la centrele de vaccinare din Buzău, astfel că autorităţile au decis să închidă unele dintre ele. S-a renunţat, astfel la punctele fixe de la Liceul cu Program Sportiv şi Liceul CFR, dar şi la cel de la Berca. Personalul a fost direcţionat către centrele care sunt încă funcţionale.
Pentru a da un nou impuls campaniei de vaccinare, Direcţia de Sănătate Publică va deschide un nou centru mobil, într-o zonă foarte frecventată, mai ales la sfârşit de săptămână, lângă Parcul Tineretului.
Potrivit celor mai recente date oferite de Instituţia Prefectului, în ultimele, în întreg judeţul Buzău, doar 89 de persoane s-au vaccinat cu prima doză, iar la rapel au fost 79 de persoane.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ