SE MODERIZEAZĂ DRUMUL SPRE VULCANII NOROIOŞI

0
197

Un drum de maximă importanță pentru dezvoltarea turismului în judeţul Buzău va fi modernizat. Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a anunţat că a obţinut finanţare pentru reabilitarea şoselei către Vulcanii noroioşi.
Consiliul Județean Buzău a obținut finanțarea pentru modernizarea unui drum județean esențial pentru dezvoltarea turismului din județul Buzău. Este vorba despre drumul care asigură accesul spre Vulcanii noroioși.
Compania Națională de Investiții a aprobat lista-sinteză, unde a fost inclus și proiectul ”Modernizare drumuri județene pentru acces Vulcanii Noroioși”depus spre finanțare de Consiliul Județean Buzău. Proiectul include segmente de drum, în lungime totală de 14,6 kilometri şi are o valoare estimată de 96.000.000 lei . Consiliul Județean Buzău va demara licitația pentru proiectare și execuție pentru ca acest obiectiv să fie realizat într-un timp cât mai scurt.
Consiliul Județean Buzău a demarat un proiect de revitalizare a turismului buzoian, iar un prim pas este finalizarea procesului de modernizare a drumurilor de acces către zonele și obiectivele care așteaptă cu brațele deschise turiștii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ