SE MODERNIZEAZĂ DRUMUL PÂNĂ LA BISOCA

0
358

Drumul județean care face legătura între comunele Vintilă Vodă- Sărulești- Bisoca va fi modernizat în următorii 3 ani. Consiliul Județean a semnat contractul de execuție a lucrării cu firmele care și-au adjudecat licitația pentru reabilitarea drumului. Pentru modernizarea DJ 204C, Consiliul Județean va cheltui peste 68 de milioane de lei.
Drumul județean 204C, care leagă localitățile Vintilă Vodă și Bisoca, până la limita cu județul Vrancea, intră în reparații capitale. Șoseaua are o lungime de 24,5 kilometri și așteaptă asafaltul de ani de zile. Însă începând de marți, au fost demarate lucrările de proiectare, care se vor întinde pe durata a trei luni, apoi timp de 33 de luni, câștigătorii licitației vor trebui să finalizeze drumul atât de așteptat de locuitorii din zonă.
Autoritățile județene sunt de părere că există posibilitatea ca acest proiect care a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, să poată să fie realizat cu fonduri europene, cu banii economisiți urmând să fie modernizate alte obiective. De asemenea, președintele Consiliului Județean a declarat că și contractul de execuție pentru modrnizarea drumului ce leagă comuna Cozienide comuna Brăești ar putea fi semnat în această săptămână dacă nu vor exista contestații. Termenul limită de depunere a contestațiilor expiră peste două zile.

DENISA IRIMIA/ MIHAI VASILESCU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ