SE MODERNIZEAZĂ STADIONUL DE ATLETISM

0
229

Consilierii municipali au aprobat începerea lucrărilor de reabilitarea a stadionului de atletism de la marginea oraşului, în zona fostei fabrici de lapte. Stadionul va fi modernizat, şi, potrivit conducerii Primăriei Buzău, va putea găzdui atât competiţii naţionale, cât şi internaţionale. În acest moment, autorităţile fac calcule pentru a asigura finanţarea lucrărilor, a căror valoare este estimată la 1,6 milioane de euro.

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se arată că stadionul de atletism este în stare avansată de degradare, inadecvată pentru organizarea de competiţii sportive de nivel înalt. Potrivit proiectului de hotărârea probat în ultima şedinţă de Consiliul Local Municipal, lucrările vor demara la primăvară şi vor dura 15 luni.

În primă fază se va reabilita pista de alergare, care va fi dotată cu sisteme de iluminare. De asemenea, se vor moderniza vestiarele din incinta complexului. În cadrul aceleaşi investiţii, se are în vedere şi montarea unei tribune metalice acoperite, cu aproximativ 1.500 de scaune, dar se va cumpăra şi o tabelă electronică de marcaj.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ