SE REABILITEAZĂ STADIONUL DE ATLETISM

0
284

Etapa de proiectare a stadionului de atletism a fost finalizată și în scurt timp încep lucrările de modernizare. Conducerea Primăriei municipiului Buzău a anunţat că licitația a fost câștigată de o firmă specializată în realizarea unor astfel de obiective de infrastructură sportivă, care s-a angajat că până vara viitoare Buzăul avea un stadion modern, ce va putea găzdui competiții naționale de atletism.
Stadionul de atletism de la marginea oraşului Buzău va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. Licitația a fost câștigată de o firmă specializată în realizarea unor astfel de obiective de infrastructură sportivă. La finalul lucrărilor, arena va beneficia de o pistă nouă de alergare, sintetică, vestiare moderne şi tabelă de marcaj electronică. De curând, au fost făcute publice și schiţele noului stadion, urmând să fie emisă autorizaţia de construire.
Lucrările nu vor începe însă, imediat. Primarul Constanin Toma spune că vrea să îi lase, deacamdată pe buzoieni să se bucure de vremea frumoasă şi să poată alerga pe pistele stadionului.
Noul stadion de atletism, care va fi gata cel mai probabil în vara anului viitor, va fi unul modern şi va putea găzdui competiţii naţionale. Pentru obţinerea certificărilor internationale, va mai fi însă ceva de muncă, întrucât trebuie amenajate mai multe spaţii care să deservească arena.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ